Om oss

Atlantis Kristaller i Luleå är en förtrollande oas för alla som är fascinerade av världen av kristaller och ädelstenar. Grundat av den passionerade entreprenören Kathrin Lehto, öppnade butiken sina dörrar till Luleås invånare och besökare år 2023.

Med en djup kärlek och förståelse för de naturliga energierna och skönheten hos kristaller har Atlantis Kristaller blivit en destination för dem som söker harmoni, välbefinnande och spirituell utveckling.

Hos Atlantis Kristaller finner du inte bara en imponerande samling av unika och vackert handplockade kristaller, ädelstenar och mineraler, utan också kunskapen och expertisen från Kathrin och hennes team. De delar gärna sin insikt om kristallernas helande egenskaper och hur de kan användas för att främja balans och positiv energi i ditt liv.

Oavsett om du är en nybörjare som utforskar den magiska världen av kristaller eller en erfaren entusiast som letar efter specifika stenar för dina behov, kommer Atlantis Kristaller att vara din guide och källa till inspiration.

Välkommen till en plats där naturens skatter och andlig vägledning möts i harmoni, och där ditt sökande efter inre frid och välmående kan blomstra.

Välkommen !